Våre

Tjenester


 

Elektrisk installasjon

Vi utfører elektriske installasjoner hjemme hos deg og på din arbeidsplass. Enten det er nytt eller utvidelse av gammelt. Kontakt oss for en uforpliktende befaring. Vi møter opp smilende:) 

Lys- og varme

Har du noen gang tenkt over hvor mye valg av lys har å si for vår sinnstilstand, om det er i forbindelse med matlaging, eller når du endelig skal sette deg tilbake med en god bok. Har du tenkt på hva fargen du har på veggene gjør med lyset du velger, eller hva lyset gjør med fargen. Det samme gjelder for varme. Her finnes det også forskjellige løsninger basert på type rom og underlag. Vi i Stolt elektro ser og føler lys og varme. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi hjelpe deg med riktig lys og varme til ditt behov og ønske.

Varmefolie:
Vi har spesialisert oss på installasjon av varmefolie, og gir deg gjerne råd om dette.

Prosjektering

Vi er gode på elektriske anlegg. Det betyr at vi kjenner krav i gjeldene forskrifter og tilhørende normer. Skal du i gang med et større prosjekt kan det være fornuftig å involvere oss i prosjektering og dimensjonering av ditt elektriske anlegg. Kanskje vi gir deg noen tips på kjøpet!

Elsjekk av elektriske anlegg 

Dessverre er det slik at en vurdering, av et elektriske anleggs forfatning, fortsatt er mest vanlig etter skader oppstår. Resultatet av en skade er brann, varmegang og ødelagt utstyr. En elsjekk er ditt elektriske anlegg sin form for eu-kontroll. Dette er en kort gjennomgang av risikoområdene på ditt elektriske anlegg.

Vi leser at det stadig blir strengere krav til salg av bolig. Kan det være en idé og også be oss gjennomføre en elsjekk, for å unngå ubehagelige overraskelser i ettertid? 

Boligautomasjon

Vi lever i en moderne verden, hvor vi i dag ønsker at omgivelsene skal gjøre som vi vil før vi rekker å gjøre det selv. Og selvfølgelig skal du kunne styre fra smarttelefon og nettbrett, og det skal være sikkert. Og best av alt: det er bra for miljøet. Vi er sertifisert futurehome-leverandør. https://futurehome.no/

Elbil

Lading av elbil kan kreve oppgradering, eller "justering" av ditt elektriske anlegg. Dette for din, boligens og bilens sikkerhet. Kontakt oss hvis du har spørsmål rundt lading av elbil.

Kompetanseoverføring

Som autorisert elektroinstallatør forplikter vi oss til gode rutiner knyttet til risikobilde vi har gjennom vårt daglige virke. Strøm er farlig, hvis du ikke kan og håndtere den riktig. Vår elektroinstallatør har utviklet egne FSE-kurs, som bidrar til at kursdeltakere får et nytt perspektiv på forskriftens bestemmelser. Målet er at kursdeltakeren skal kjenne sitt ansvar og hva som er riktig arbeidsmetodikk for en trygg arbeidsdag og arbeidsplass. 

Internkontroll

Alle næringsbygg er pålagt å ha internkontroll i sine elektrisk anlegg. Vi har utført mange internkontroller. Ta kontakt om du trenger hjelp til dette du også.

Sikkerhet

Vi er opptatt av sikkerhet gjennom vår arbeidsdag, men også at du har det sikkert hjemme hos deg. Brann og innbrudd kan lett forhindres om du har riktig beskyttelse for din bolig. Vi kan en hel del om brann og innbruddssikring, og hjelper deg gjerne med noen tips og triks.