Om oss

Stoltelektro_Mann i sikringsskap befaring_foto
Om oss

Stolt elektro er en elektroentreprenør som tilbyr komplette elektriske løsninger til ditt hjem eller dine prosjekter. Alt fra rådgivning og prosjektering, til installasjon, service og vedlikehold. Alt innenfor elektrofaget. Sammen med våre samarbeidspartnere leverer vi gode opplevelser og økt livskvalitet med en strømlinjeformet gjennomføring av dine prosjekter.

Vi arbeider med tradisjonelle elektriske installasjoner (stikkontakter, brytere og sikringsskap med mer), boligautomasjon (smarthus), lys- og varme, elbiltilpasning (ladeløsninger og eventuell utvidelse av eksisterende anlegg), dimensjonering og engineering (tegning og beregning) av elektriske anlegg, internkontroll, elkontroll og termografering av elektriske anlegg.

Stoltelektro_Mann i sikringsskap befaring_foto

Gjennom valg av navn og verdigrunnlaget bedriften er etablert på, ønsker vi hele tiden å respektere kloden vi er en del av. Vi legger stor vekt på miljøhensyn gjennom vår arbeidsdag. Dette være seg fra avfallssortering på små serviceoppdrag til valg av partnere og grossister. Vi er miljøbevisste og jobber for en grønnere fremtid, også til våre neste generasjoner. Sammen kan vi alle utgjøre en større forskjell.

Vi ønsker også på sikt å bidra i nærområdet, med kunnskap om elektrisitets egenskaper og farer, videre til å hjelpe, spesielt ungdom, som trenger en annen vei inn i voksenlivet.

Stolt elektro har den nødvendige kompetansen som trengs for å hjelpe andre til en enklere og mer problemfri hverdag. Vi er godt kjent med rammer (lovverk), fag og praksis. I vedtektene våre står det: Vi skal levere produkter og tjenester med presisjon, kunnskap og tillit. Vår visjon er "energi i verdensklasse, med yrkesstolthet i hver kontakt".

I løpet av høsten 2017 ble det en realitet - Stolt elektro as ble etablert, med mål om å være operativ og i full drift fra 2018. Og slik ble det.

Stoltelektro_logo_grafikk
Nyhetsbrev
Takk! Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev.
Oops! Noe gikk galt.
KUNDESERVICE
COOKIESKontakt
Kontakt
Eyvind Lyches vei 23b
1338 Sandvika
Telefon: 22 53 50 00
post@stoltelektro.no