Stolt Elekto AS - 919 762 128 MVA

Stolt elektro er en elektroentreprenør som tilbyr komplette løsninger fra totalentreprise på oppgraderinger i ditt hjem eller dine prosjekter, videre til rådgivning, prosjektering og kompetanseoverføring til installasjon, service og vedlikehold. Alt innenfor elektrofaget. Sammen med våre samarbeidspartnere leverer vi gode opplevelser og økt livskvalitet med en strømlinjeformet gjennomføring av dine prosjekter.

Vi arbeider med tradisjonelle elektriske installasjoner (stikkontakter, brytere og sikringsskap med mer), boligautomasjon (smarthus), lys- og varmedesign, elbiltilpasning (ladeløsninger og eventuell utvidelse av eksisterende anlegg), dimensjonering og engineering (tegning og beregning) av elektriske anlegg, internkontroll, elsjekk, eltakst av elektriske anlegg og elektrisk sikkerhet (innbrudds- og brannsikring). Vi holder også FSE-kurs. Sammen med våre samarbeidspartnere på førstehjelp, tilpasser vi gjerne et kursopplegg til ditt behov.

SAMFUNNSANSVAR

Gjennom valg av navn og verdigrunnlaget bedriften er etablert på, ønsker vi hele tiden å respektere kloden vi er en del av. Vi legger stor vekt på miljøhensyn gjennom vår arbeidsdag. Dette være seg fra avfallssortering på små serviceoppdrag til valg av partnere og grossister. Vi ønsker å alltid ligge på plussiden, og derfor har vi som målsetning at noe av overskuddet i bedriften deles med miljøorganisasjoner som jobber for en grønn fremtid, også til våre neste generasjoner. Vi ønsker alltid å leve opp til vårt navn, så om du ser noe vi gjør som kan gjøres på en mer miljøvennlig eller effektiv måte imøteser vi tilbakemeldinger og er alltid endringsvillige. Sammen kan vi alle utgjøre en større forskjell.

Vi ønsker også på sikt å bidra i nærområdet, med kunnskap om elektrisitets egenskaper og farer, videre til å hjelpe, spesielt ungdom, som trenger en annen vei ut i voksenlivet.

Det hele startet...

Småbarnsforeldre, i etableringsfasen, som sliter med å få dagene til å gå i hop. Ikke akkurat det tidspunktet man tenker at noen bør starte egen bedrift... Eller?

Etter flere år i en stillesittende jobber, og med en stadig sterke drøm om å gjøre en mer synlig forskjell i samfunnet og skape noe eget, løfter grunnleggeren av firma en tanke om å få gjenoppleve følelsen ved å utføre et ærlig stykke fagarbeid igjen, til sine medsammensvorne. Rett og slett søken om få se gleden og takknemligheten bestemor (68) uttrykker ved at vi hjelper henne med det vi kan aller best, smilende og fornøyde. Den verdifulle samtalen med far (43), om løsninger som holder strømforbruket nede og miljøet oppe. Faglige gode løsninger, uavhengig av hvilken grossist utstyret er handlet hos. Levere kvalitet på arbeid og materiell, til den prisen det koster. Ikke mer, ikke mindre. Skape arbeidsplasser hvor de ansatte er bedriftens verdi, og de også føler det slik.  

Med til sammen over 40 år i bransjen kom vi fort frem til at vi har erfaringen og kompetansen som trengs for å hjelpe andre til en enklere og mer problemfri hverdag. Vi fant også ut at vi er en utfyllende sammensetning - "det beste fra flere verdener" - Der en drar av gårde, holder de andre passe igjen. Vi kjenner godt rammer(lovverk), fag og praksis. Resultatet ble, som dere ser Stolt elektro AS - det er dette vi kan, dette er vi gode på, dette er dette vi vil.

Og som vi lærer våre barn: Dere kan få til akkurat det dere vil, så lenge dere jobber ærlig, hardt og målrettet. Vår ambisjon er å bevise dette!

I vedtektene våre står det: Vi skal levere produkter og tjenester med presisjon, kunnskap og tillit. Rett og slett - "med yrkesstolthet i hver kontakt"

I løpet av høsten 2017 var det en realitet - Stolt elektro as ble etablert, med mål om å være operativ og i full drift fra 2018. 

Stolt elektro er:

Sindre - Grunnlegger, elektroinstallatør, daglig leder og prosjektleder

Jon - Medgrunnlegger og serviceleder

Stian - Arbeidsmaskin og serviceansvarlig

Lars - Nysgjerrig voksenlærling/hjelpemontør

Sondre - Sprudlende og energisk serviceansvarlig - Forbruker

Bent Inge - Feinschmecker av en serviceansvarlig - Næring/IKK

NN - Stålkontroll og elektromontør - Utegående prosjektansvarlig