Kampanjer

Brannforebyggende Elkontroll Bolig

Det farligste med strøm er ikke strømprisene, men skadene strømmen årlig påfører liv og eiendom! Faktisk skyldes omlag halvparten av boligbrannene her til lands feil i det elektriske anlegget eller feil bruk av elektrisk utstyr.

Les mer

Elkontroll Næring

El-kontroll skal lønne seg. Stolt elektro tilbyr elkontroll av næringsbygg og næringslokaler. Våre kontrollører er sertifisert av Nemko etter NEK-405-serien. Elkontroll øker elsikkerheten i et elektrisk anlegg og reduserer sannsynligheten for brann. Enkelte forsikringsselskap gir inntil 20 % redusert forsikringspremie etter gjennomført elkontroll og eventuelle avvik er utbedret.

Les mer

Termografering

Gjennom våre sertifiserte termografører sikrer vi at vi har ansatte som har oppdatert kunnskap og som både kan termografere og informere om farer.

Les mer

Tilbud på utskifting av sikringsutstyr

Å erstatte de gamle skrusikringene med moderne jordfeilautomater er et av de enkleste og viktigste tiltakende for å beskytte boligene din mot brann og personskade som følge av for eksempel farlige jordfeilstrømmer.

Les mer

Elbil ladestasjon

16A til hjemmebruk. Komplett levert og montert med kurssikring i sikringsskap, kabelopplegg med inntil 15 meter kabel (fra sikringsskap).

Les mer

Internkontroll

Stolt elektro tilbyr internkontroll for næringsbygg og næringslokaler.

Les mer
Stoltelektro_logo_grafikk
Nyhetsbrev
Takk! Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev.
Oops! Noe gikk galt.
KUNDESERVICE
COOKIESKontakt
Kontakt
Eyvind Lyches vei 23b
1338 Sandvika
Telefon: 22 53 50 00
post@stoltelektro.no