din fagmann

Med yrkesstolthet i hver kontakt
 
pexels-photo-132340.jpeg

Elektrisitet

I går - i dag - i morgen

Dine besteforeldre opplevde at elektrisitet gjorde livet enklere. Elektrisitet effektiviserte over noen få år de daglige oppgavene i husholdningen. Familier fikk mer fritid, og spesielt andelen kvinner i arbeid og utdanning økte raskt. I dag er vi helt avhengig av elektrisitet, ja samfunnet er bygget opp rundt elektrisitet. For ikke å nevne komponenten du sitter og leser på nå, den virker på grunn av elektrisitet. Elektrisiteten må fungere ellers stopper alt i vårt moderne samfunn opp. Vi søker stadig nye effektive metoder å bruke elektrisiteten på, for i morgen vil vi være enda mer knyttet til en pålitelig elektrisitetstilførsel, og enda flere komponenter rundt deg vil gjøre livet ditt enklere på grunn av elektrisitet. Elektrisitet er rett og slett en fantastisk energibærer og den er effektiv og miljøvennlig ved rett bruk. Ved feil bruk eller installasjon er elektrisitet farlig. I de verste tilfellene fører dette dessverre til tap av og skade på liv og eiendom. Vi i Stolt elektro kan elektriske anlegg og elektriske installasjoner.

 

Ønsker du en uforpliktende befaring?

JA!
 
pexels-photo-45072.jpeg

Hørt på gata!

Hadde problemer med en sikring som gikk uregelmessig, samtidig som sikringsskapet var varmt . Ringte til Stolt elektro klokken 1600, og klokka 1800, var det som viste seg å være en svært overbelastet kurs byttet, og sikret. Dagen etter kom de tilbake å byttet hele sikringsskapet. God service og jeg sover trygt om natta.
— Kristian
Hei Igjen!
Savner deg nesten her. Langt mellom hyggelige elektrikere :)
— Hans Petter


 

Vår målsetting:

# Vi skal alltid være oppdatert og ligge i forkant på endringer i lover, forskrifter og normer som gjelder for arbeidet vi utfører

# Ved utførelse av arbeide, skal det ikke gå på bekostning av helse, miljø og sikkerhet

# Vi søker alltid kundeoptimaliserte løsninger  

# Gjennom vårt utførte arbeide ønsker vi å fortsette å være din fremtidige elektroinstallatør

 

Se vårt arbeid


Om

Stolt elektro er en elektroentreprenør som tilbyr komplette elektriske løsninger til ditt hjem eller dine prosjekter. Alt fra rådgivning og prosjektering, til installasjon, service og vedlikehold. Alt innenfor elektrofaget.

I vedtektene våre står det: Vi skal levere produkter og tjenester med presisjon, kunnskap og tillit. Rett og slett - "med yrkesstolthet i hver kontakt"

 

Les mer om oss